Traploper

Traploper

Een traploper is er voor de liefhebbers van een mooie en een stijlvolle entree. Meestal zijn ze gemaakt van wollen garens. Onze traplopers zijn te verkrijgen in verschillende breedtes. Zowel klassiek, modern, synthetisch, sisal en kokos. U heeft zelfs de mogelijkheid om uw eigen tapijt te laten ontwerpen voor een unieke traploper! Graag nodigen wij u uit om de uitgebreide mogelijkheden te bekijken in onze sfeerkamer. Indien de afstand het toe laat kunnen wij ook met stalen bij u langs komen.

Plaatsing

Wij leggen onze traplopers zowel traditioneel als op de moderne manier. Op de traditionele manier wordt de loper los op de trap gelegd en met de roedes op zijn plek gehouden. Bij de nieuwste moderne techniek is een roede niet noodzakelijk om de loper op zijn plek te houden. De roedes kunnen desgewenst wel geplaatst worden. Zo creëert u een traditionele uitstraling.

Maatwerk

Het plaatsen van een traploper is maatwerk en wordt in overleg met de klant uitgevoerd. Het op maat maken wordt met de hand gedaan. Dit gebeurt ter plaatsen of op onze thuis locatie, afhankelijk van het type loper. Onze vakmensen staan garant voor een perfect resultaat.

Afwerking

Als u kiest voor een moderne traploper heeft u diverse keuzes. Niet alleen de keuze van roedes is enorm maar ook de afwerking van de loper. Zo kunt u kiezen of we uw loper afwerken met een festoneer band, een katoenen bies in diverse breedtes en verschillende kleuren, of
u kiest voor een volume uitvoering. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden. Graag laten wij u bij u thuis of in de showroom de verschillende mogelijkheden wat betreft de afwerking.

Ondertapijt

Lopers worden op  kwalitaitef ondertapijt gelegd. Dat zorgt voor een langere levensduur en voor een geluiddempend effect. Natuurlijk zorgt dit ook voor een comfortabel gevoel. Omdat wij met hoogwaardige materialen werken kiezen wij natuurlijk ook voor het beste ondertapijt voor onder uw traploper.

Contact

Maak een afspraak in onze sfeerkamer voor persoonlijk advies die aansluit op uw situatie. Neem gerust vrijblijvend contact op. We staan u graag te woord. Wist u dat we bij Timmermans woninginrichting uw complete woninginrichting kunnen verzorgen?