Afwerking

Afwerking traplopers

Als u kiest voor een moderne traploper heeft u diverse keuzes. Niet alleen de keuze van roedes is enorm maar ook de afwerking van de loper. Zo kunt u kiezen of we uw loper afwerken:

Festonneren

Bij festonneren word het tapijt omzoomd met een garenrand in vrijwel altijd de dichtstbijzijnde kleur. Aparte vormen zoals bijvoorbeeld ronde kleden kun je makkelijk en mooi afwerken met een feston/garen rand. Festonneren heeft een zicht van minimaal 1 centimeter.

Banderen

Met het banderen van traplopers, wordt de traploper voorzien van een mooie afwerking. Het tapijt wordt aan de randen omzoomd met een decoratieve band in een door u te kiezen stof.

Volume afwerking

Bij volume traplopers worden de randen omgeslagen. Samen met het gekozen ondertapijt worden deze aan de achterzijde verlijmd. Zo ontstaat een heerlijk volumineuze traploper met een volle en luxe uitstraling

Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden. Graag laten wij u bij u thuis of in de showroom de verschillende mogelijkheden wat betreft afwerking zien.

Maak vrijblijvend een afspraak in on onze sfeerkamer voor persoonlijk advies die aansluit op uw situatie. Neem gerust vrijblijvend contact op. We staan u graag te woord.